Ewab-applications: de oplossing voor webapplicaties
Logo

Ewab-applications: het bedrijf voor webapplicaties op maat

Ewab-applications: de oplossing voor webapplicaties

Home
Mogelijkheden
CV
Tarieven
Voorbeelden
Nieuws
Informatie
 
Contact

Ewab
voor
Uw web

Mogelijkheden


Nieuwe websites
Vanuit een plan kan samen een geheel nieuwe website ontworpen worden, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met de huisstijl en de aard van het bedrijf of de vereniging.
Via een speciaal CMS-systeem kan de klant daarna zelf zowel het menu als de inhoud van de pagina's aanpassen en up-to-date houden.
Uiteraard kunnen wij dit werk u ook uit handen nemen.

Bestaande websites
Aan bestaande websites kunnen nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden, maar ook kan het gehele onderhoud van de site verzorgd worden.

Functionele specialiteit
Naast de hiernaast genoemende technische mogelijkheden en specialiteiten is een belangrijk voordeel van Ewab-applications het goed luisteren naar de wensen van de klant en samen tot een mooie oplossing komen. Hierdoor heeft u als klant echt wat u zelf wilt.


Extra mogelijkheden
Behalve een op zichzelfstaande website hebben we veel import- en exportmogelijkheden. Dit kan door het vervaardigen van bestanden in tekst-, Excel-, XML-, PDF- en JPG-formaat, maar ook directe communicatie met andere systemen, zoals voor tennisverenigingen met het ledensysteem van de KNLTB en voor webwinkels met iDeal.
Standaardmodules voor het versturen van nieuwsbrieven, rekeningen en bijv. herinneringsmails zijn beschikbaar,

Technische aspecten
Beschikbare (soms verouderde types) databases van bedrijven kunnen we bijna altijd omzetten vaar databasevormen die geschikt zijn voor verwerking in websites, zoals Access, dBase, FoxPro, MySQL, SQLServer en XML.
Als talen hebben we de beschiiking over kennis van ASP, ASP.net, HTML, Java, Javascript, PHP en Visual Basic.

Overzicht functionaliteiten
We hebben veel ervaring in het werken met GoogleMaps zoals routes tekenen, afstanden berekenen, projecties maken en zoeken op een kaart. Hierdoor kunt u iets extra's aan uw site toevoegen, zoals voor archieven de koppeling van bewoningsgeschiedenis aan huizen en landerijen.
Een duidelijk voorbeeld ook is www.onbewolkt.nl waar u zelf aan kunt geven van welke regio u luchtfoto's wilt zien.
We kunnen PDF-bestanden automatisch laten genereren, met of zonder illustraties, zoals facturen, handleidingen en voorwaarden.
We hebben een eigen CMS-syteem voor het zelf up-to-date houden van de eigen site door klanten, via een speciale editor.
Voor genealogie en historisch onderzoek hebben we veel mogelijkheden, zoals het werken met grote personen- en regesten-bestanden, zoeken in regesten en speciaal voor genealogie gedcom functionaliteit.
Voor tennisclubs hebben we een basissite met alle functionaliteit zoals financien en ledenadministratie, communicatie bond, die verder geheel naar eigen wens is aan te passen aan huisstijl en specifieke wensen.
Ewab-applications: de oplossing voor webapplicaties
© 2005-2017, Ewab-applicationsKvK 32109985